2008-12-30

Insänt. Såg på Kunskapskanalen då det handlade om nya sorter av biståndsorganisationer. Inte nog med att Timbros Pär Krause var med som oberoende expert, även arbetarklasshataren Johan Staël von Holstein fick oemotsagt sitta och predika sina “läror“. Om någon av de som brukar säga att SVT är en vänsterkanal såg detta, så måste de fått sexuell tillfredställelse, om detta är möjligt vill säga. Hon som intervjuade von Holstien, Chris Forsne, såg i alla fall ut som hon fick en sammandragning eller två...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är är ingen arbetarklasshatare. Jag tycker att arbetarklassen borde kämpa sig upp till torrara mark, att de borde få hjälp med detta och samtidigt själva ta sitt ansvar. Arbetarklassen säger sig vara solidarisk... Då skall de jämföra sig med andra länder och inse att de är EXTREMT priviligierade i Sverige och att detta sker på andras bekostnad. Antingen skall de öka sin produktivitet föra att förtjäna ontäkterna (det går inte) eller sänka sina löner (det vill de inte) eller plugga sig upp i hierarkiena till mark där de är konkurrenskraftiga. Jag förordar naturligtvis det sista, men fack och sossar tycker inte det, eftersom de skulle tappa sin makt. Därför gr de allt för att hålla arbetaren nere.

Anonym sa...

SVAR TILL JOHAN S v H.
Även om du har goda avsikter, så tror jag inte att du inser hur många som missförstår dig och därför slår dövörat till.

Man kan helt enkelt inte kalla folk för dumhuvuden och sedan tro att de skall lyssna.

Att du även är populär bland många i avgrundshögern, borde väl säga dig något.

Men visst är utbildning viktig. Glöm ändå inte att svenska arbetare inom t.ex. industrin är rejält utbildade i en internationell jämförelse.

Kanske inte på någon "fin" skola, men ändå...